Postoni Pune

Po rekrutojmë

Nëse keni pak experiencë dhe CV juaj është e varfër ne ju mundësojmë trajnim në zyrat tona!

Cfarë thonë Punonjësit?

Lexo çfare përshtypjesh kanë punonjësit e Immense Platform!