Postoni Pune

Immense Group kerkon te punesoje Menaxher/e te Rrjeteve Sociale

immenseplatform.com

 

Aftësitë

Aftësi shumë të mira në komunikim dhe në krijimin e rrjeteve të kontakteve.
Qasje fleksible kur punoni në ekip;
Aftësi shumë të mira prezantuese dhe vetëbesim të lartë për t’i shpjeguar dhe shitur idetë klientëve;
Aftësi në menaxhimin kohor;
Të informojë klientët potencial në lidhje me shërbimet,produktet dhe ofertat më të fundit në mënyrë sa më korrekte.
Të ketë aftësi organizuese dhe menaxhuese  të kohës dhe punës.

 

Kualifikimet

Të ketë ketë kryer arsimin e lartë (preferohet i diplomuar ne gazetari; gjuhe-letersi ose marketing);
Të ketë aftësi shume te mira organizative, komunikimi, si dhe për të punuar në grup;
Të ketë mbi 1 vit eksperiencë në marketingun online
Njohuri bazë të photoshopit dhe programeve te ngjashme editimi (photo/video/text)
Të ketë njohuri shumë të mira në Google AdWords, Google Trends
Te ketë eksperiencë në përgatitjen e prezantimeve te subjekteve apo produkteve ne rrjetet sociale;
Njohuri të mira të gjuhës Angleze
Preferohet të ketë njohuri të mira ne platformat online te shitjeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *